Det bedste privatlån: Sådan finder du det

Annonce-artikel: Det ville være dejligt let, hvis der fandtes et privatlån, der i alle tilfælde var det bedste på markedet, men sådan er det ikke. Det er nemlig ligesom alt andet, hvor det er dit behov, der afgør, hvad der passer bedst til dig. Det betyder dog ikke, at der ikke findes nogen gode råd til, hvordan du finder det privatlån, der passer til dig, og du også kan sagtens få hjælp til at finde det. Du kan blandt andet læse videre i det følgende, hvor der vil blive nævnt nogle af de låntyper, du kan vælge imellem, når du har brug for et privatlån.

3 låntyper hos DER Privat Finans

DER Privat Finans tilbyder tre låntyper alt efter, hvilken økonomisk situation du befinder dig i. Hvis du er interesseret i at vide mere om DER som låneudbyder, kan du finde en anmeldelse af DER lån ved at følge linket.

De tre låntyper er som følger:

  • Privatlån Plus
  • Pauselån
  • Tryglån

Privatlån Plus

Med et Privatlån Plus hos DER kan du låne op til 100.000 kr. med en fast rente. En af fordelene ved lånet er, at du kan vælge at sætte dit afdragsbeløb op i en periode, hvis du ved, at du har flere penge i en bestemt periode. Du kan også optage et lån i en periode, hvis du i en periode har en lavere indtægt. På den måde er lånet meget fleksibelt i forhold til, at der er plads til, at din økonomi kan ændre sig.

Pauselån

Et Pauselån er for dig, der ikke har en fast indtægt, eller pludselig står overfor nye udgifter, der gør, at du ikke har råd til at betale af på dit lån i en given måned. Med Pauselånet kan du sætte dit lån på pause, når du er økonomisk presset. Du kan sætte lånet på pause to gange i løbet af lånets løbetid.

Tryglån

Du kan låne op til 50.000 kr. med et Tryglån, og løbetiden kan være op til 60 måneder. Hvis du vælger et Tryglån, er dit lån også forsikret. Det vil sige, at hvis du pludselig står uden arbejde, vil forsikringen betale dine afdrag til lånet i op til 12 måneder, hvilket vil give dig tid til at finde et nyt arbejde uden, at du skal bekymre dig om, hvordan du får råd til at tilbagebetale dit lån.

Sammenlign med andre låneudbydere

Inden du optager et lån, kan det være en god ide at sammenligne forskellige udbydere. Dette kan du blandt andet gøre ved at finde anmeldelser af låneudbydere, eller ved at læse mere om udbyderne på deres hjemmeside og se, hvad de har at tilbyde. Hvis du søger et lån med en løbetid på under ét år, bør du ikke lægge for meget vægt på lånets ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), da dette tal vil være højt, og du vil have betalt lånet tilbage indenfor et år. Derfor kan det give mere mening at kigge på renten og eventuelt bruge en låneberegner.

DEL