”Det at være en del af noget større er ret fantastisk”

Alexander Wessel Rasmussen: ”Det at være en del af noget større er ret fantastisk.”

Alexander Wessel Rasmussen er vant til at have sin gang i 7-Kanten og har også tidligere været med i Varde Sommerspil. Han elsker at medvirke i musicals ”man får jo et fantastisk sammenhold med dem man spiller med uanset alder, og det giver bare en fantastisk følelse i kroppen at stå på scenen og fremfører nogle vildt fede og smukke historier foran et publikum. Og så lærer man bare så meget om sig selv og om andre” udtaler Alexander Wessel Rasmussen.

Særligt CHICAGO har fået en særlig plads i hjertet ved Alexander Wessel Rasmussen ”publikum skal helt klart komme og nyde den gode musik, dansene og den fede historie.”
Alexander Wessel Rasmussen kommer fra Sig, er 17 år gammel og går til dagligt i 1. G på Varde gymnasium.
Noget af det som Alexander Wessel Rasmussen også synes er fedt ved at være med i en musicalopsætning, er sammenholdet blandt alle.

”Den synergi der opstår når folk både bagved og på scene bare får det hele til at spille så det virker, er max fedt” sagde Alexander Wessel Rasmussen.
Det at være en del af noget større er ret fantastisk, synes Alexander Wessel Rasmussen.
”Både instruktør Kim Brandt, koreograf Cathrine Kronborg Tøt, korleder Susanne Uldall Thyssen og kapelmester Niels Rahbech, er alle meget dygtige mennesker og det er virkelig fedt at få lov til at blive instrueret af dem.”
CHICAGO har premiere d. 13. februar og spiller til om med d.17. februar 2019 på Musikhuset Esbjerg. Billetter og oversigt over forestillinger: https://7-kanten.dk/program/chicago/

DEL