Derfor skal du have et bryggers

For mange familier er et bryggers en form for entre, hvor tøjet samtidig kan vaskes, stryges og lægges på plads, mens overtøjet og skoene kan tørre efter en gåtur i regnvejr.

Bryggerset kan både dette, men det har også mange andre funktioner, der kan gøre hverdagen en smule nemmere. Tænker du på at få et nyt bryggers, så læs med i denne artikel, hvor du får godt idéer og råd til, hvorfor du skal give plads til et bryggers i dit hjem.

Et bryggers kan være husets maskinrum
Bryggerset benyttes ofte til vask, tørring, strygning og sammenfoldning af tøj, men rummet behøver ikke kun at blive brugt til dette. Bryggerset kan med andre ord fungere som husets maskinrum, der kan bruges til opbevaring af værktøj, julepynt og andre genstande, der ikke bruges hver dag. I rummet kan der også opbevares varmvandsbeholder og elektronik, som er uundværlig for huset, men gerne må gemmes væk bag en skabslåge. Derudover kan det være et ideelt rum at have en ekstra fryser til mad, en bøjlestang til jakker, trøjer og flyverdragter og beskæring og rens af blomster, frugter og grøntsager fra haven.

Bryggerset som opbevaringsrum
Hvis du ønsker at bruge et bryggers som et vaskerum, er det vigtigt, at der er plads til vaskepulver, skyllemiddel og et tørrestativ. Men bryggerset behøver ikke kun at opbevare disse genstande. Med den rette skabsløsning kan det nemlig også være ideelt til at opbevare de ting, som du og familien ikke bruger så ofte. Hvis huset ikke har en garage eller et skur, kan værktøjet eksempelvis opbevares heri. Hvis huset ikke har et loft eller en kælder, kan du nemt opbevare julepynt, påskepynt og flag i et skab eller en skuffe. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan opbevares i et bryggers, og derfor kan det give mere rum og plads i resten af huset, hvis rummet har en skabsløsning.

Bryggerset som vaskerum
Hvis du vil bruge bryggerset som et vaskerum, er det en god idé at gøre plads til både vaskemaskine og tørretumbler samt et strygebræt, et tøjstativ og måske endda en bøjlestang. Derudover er det en god idé at indrette bryggerset med nok bordplads, så du også kan lægge tøjet sammen i rummet. Hvis du vil gå skridtet ekstra, kan du indrette rummet med en håndvask, så du har mulighed for at lægge tøj, der har fået en plet, i blød. Hvis du har små børn, kan det derudover være en god idé at investere i et varmeskab, så kolde og våde støvler, sko og flyverdragter hurtigt kan tørre efter en regnvejrsdag.

Indret dit ideelle bryggers
Hvis bryggerset skal passe til dig og dine behov, er det vigtigt at du gør dig klart, hvad du vil bruge rummet til. Som tidligere nævnt er der mange muligheder, men hvis du ikke behøver dem alle, er der ingen grund til at investere i ekstra inventar til rummet. Derfor kan du på forhånd gøre dig klart, hvad du vil bruge rummet til, så du kan indrette dit perfekte bryggers.

DEL