Den nye vakuummaskine hitter i Oksbøl

Sportspark Blåvandshuks nye Wittcare vakuummaskine er blevet en stor succes for sportsparken.
 
To af de mange personer, der bruger maskinen, har opnået gode resultater.
Karen og Jørgen, som er ægtepar, er nogle af de første, som Sportspark Blåvandshuk har haft i deres Wittcare vakuummaskine.
 
Karen kommer der pga. åreknuder, hævede ankler, blodsprængte ben, kolde fødder og hænder. Allerede efter to behandlinger kunne hun mærke en forandring på sin krop. Karen begyndte hurtig at få varmen i fødder og hænder.
 
Efter fire behandlinger er hendes åreknuder blevet markant blødere, ingen spændinger i benene, og farven er ved at aftage.
 
–  Jeg har nu været i vakuum seks gange og er så glad for mit resultat på så få gange, at jeg ikke kan undvære maskinen og vil fortsætte et stykke tid endnu. Også Jørgen har succes med sine behandlinger.
 
–  Jeg kommer her pga. dårligt blodomløb og rigtig mange spændinger i benene. Hver gang jeg skal ud at handle, skal jeg ned at sidde flere gange, og er blevet nødt til at tage smertestillende medicin, når jeg er kommet hjem.
 
Efter otte behandlinger, sover Jørgen hele natten uden uro og smerter i benene.
 
–  Jeg kan nu klare en tur ud at handle med konen uden brok og smerter.Så jeg fortsætter, fr at holde det ved lige. Og som Karen siger:
 
–  Jeg har jo en helt ny mand med i byen igen, slutter hun.
DEL