Claus og Anja er faldet godt til i Blåvand

Der dufter af kaffe, da vi træder ind på det hyggelige kontor på Blåvandvej. Claus tager imod, mens Anja smiler fra den telefonsamtale, hun er i gang med.

– Ja det er så her, vi bor, lyder det med et glimt i øjet fra Claus.

Han og hans kone, Anja, faldt kort og godt for tilværelsen i Blåvand, så meget, at de har adresse i byen, såvel firma som privat.

– Jeg elsker at bo her – naturen, stemningen, atmosfæren – det er ubeskriveligt, og jeg ved godt, det kan lyde som en kliché, men jeg mener det virkelig fra hjertet, siger Anja, der byder på en kop kaffe.

Og netop en kop kaffe er en del af Blåvand Mæglerens naturlige service. Fordi det aldrig må blive upersonligt og stift – det skal helst være nærværende og gerne hyggeligt, når man taler så store og vigtige beslutninger, som det er, når man skal handle hus, er de kollegiale ægtefæller enige om.

Butikken i Blåvand åbnede de i november 2014, og siden er det gået stærkt.

– Lige nu har vi mere end 80 emner, og det være sig både ferie-, fritids- og helårshuse, fortæller Claus og peger hen mod vinduespartierne, hvor de mange fine billeder hænger, og hvor der rigtig mange gange om dagen er folk, der standser op og kigger med.

– Jeg kunne ikke forestille mig et bedre job, end det jeg har her, smiler Anja, og forklarer:

Vi møder uvilkårligt så mange glade og positive mennesker hver dag, og hver eneste har en unik historie, der er med til at give vores arbejdsdag mening…

Blåvand Mægleren er i øvrigt netop kommet på Facebook, hvor du kan følge med i de mange spændende boliger, de har i kartoteket.

Læs mere om Blåvandmægleren her 

Find Blåvand Mægleren på Facebook her

Om Blåvand Mægleren

Derfor skal du vælge Blåvand Mægleren

Med vores mange års erfaring, og store lokalkendskab, vil vi yde en ekstra indsats for at sælge netop din ejendom.
Vi udbyder et eksklusivt koncept til et attraktivt salær, og vores mål er, at være den bedste mægler målt på antallet af tilfredse kunder.
Hos os lægger vi særdeles stor vægt på en god og personlig kontakt til både sælger og køber, og du kan altid forvente en service udover det sædvanlige.

Du kan se hvordan tidligere købere og sælgere har vurderet os til højre herfor. Tilsvarende vurderinger af andre mæglere finder du på www.boligsiden.dk under “FIND MÆGLER” og indtast herefter postnr. 6857.
Køberne får også et spørgeskema, så deres bedømmelse indgår også i statistikken. Det at køberne også får en god oplevelse, er måske netop det som gør at salget lykkedes. Vi mæglere kan gøre en forskel, såfremt vi kan få køberne til at se mulighederne når de besøger netop dit sommerhus, og dermed medvirke til at det bliver solgt.

Vores hjemmeside er opdateret så den er meget brugervenlig og uden en masse forstyrrende “pop op” reklame, som kan være forstyrrende når en køber besøger siden. Ligeledes er hjemmesiden optimeret, så boligerne vises absolut bedst muligt for dem der vælger at søge boliger til salg via deres Smart-phone eller via Ipad.

Langt de fleste boligsøgende går på nettet, (primært boligsiden.dk) når de leder efter en ny bolig, og den mægler der har din bolig til salg, er også den mægler der kommer til at sælge din bolig, når der er en køber.

Du har også mulighed for at dele din ejendom på facebook, twitter m.m., ved at vælge din bolig og trykke på ikonet for eks. facebook. ( Ikonerne er lige over prisen ). Så bliver den set af flest mulige.

FRI OG SELVSTÆNDIG EJENDOMSMÆGLER.

ET NATURLIGT ALTERNATIV TIL KÆDERNES MÆGLERBUTIKKER.

Forsikringsforhold:
Ejendomsmæglerfirmaet Blåvand Mægleren har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. 2100 København Ø, Tlf. 33369595.Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk

DEL