Charmerende byhus med pragtfuld have

Blåvand Mægleren: På Bredgade i Nørre Nebel venter dette byhus netop nu på sin næste ejer, og hvis du holder af et hus med sjæl og charme, kunne det være noget for dig. Huset er lyst og indbydende, og fine detaljer skaber en dejlig atmosfære og giver boligen ånd. Udelivet leves i en pragtfuld have, der både er nem at holde og en fryd for øjet.

Du kan glæde dig over beliggenheden nær byens mange spændende butikker, skole og idrætsfaciliteter. Samtidig er den omkringliggende natur som Blåbjerg Klitplantage, Ringkøbing Fjord og Vesterhavets brusende bølger kun en kort cykeltur fra adressen.

Huset daterer sig helt tilbage til 1896, og med den flotte, rendefugede facade med dannebrogsvinduer og gavlkvistens bondehusvinduer emmer det af original charme. Gennem de senere år er huset nøjsomt renoveret med blik for den originale stil, hvilket især mærkes i de tre stuer en suite, der er indrettet med oprindelige plankegulve, smukke stuklofter og fine fyldningsdøre.

Vinkelkøkkenet er fra HTH, og her trækker hvide fyldningslåger en rød tråd til fyldningsdørene i stuerne. Derudover rummer stueplan et badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et bryggers. Fra bryggerset er der adgang til en separat afdeling med værelse og badeværelse, som eksempelvis kan bruges som Bed & Breakfast-afdeling, og det tilstødende udhus kan inddrages, hvis du vil udvide arealet. Første sal er indrettet med badeværelse, tre gode værelser og en møblérbar repos, og her sætter synlige bjælker prikken over i’et på husets charme.


I haven fører små svungne stier ned gennem græsplænen til små terrasser og hyggekroge, hvor du altid kan finde en solplet eller læ med udsigt til beplantningens smukke farvespil. Eller du kan sætte dig ind i orangeriet, hvor citronplanter og vinranken sender tankerne i retning af Toscana. Derudover rummer ejendommen en dobbeltgarage med plads til både bil og værksted.

Her får du med andre ord et charmerende byhus med en pragtfuld have. Vil du have en fremvisning?

Se mere HER

DEL