Casper og Jesper og 7-kantens juleforestilling 2018

billedet er fra en tidligere forestilling.

Sidste år var 7-kantens juleforestilling udsolgt allerede inden premieren, så i år gør den vestjyske amatørscene
plads til endnu flere børn og deres bedsteforældre, når de flytter Juleforestillingen 2018 ind på Smedeværkstedet centralt i Varde. Den spiller fra 1. – 9. december, og forestillingen i sig selv er en klassiker, der forventes at tiltrække en masse familier: Folk og Røvere i Kardemomme By.

JULETRADITION
Der er et utal af faste traditioner i juletiden, og for mange børnefamilier i Varde-området, er 7-kantens juleforestilling én af dem. De faste lokaler i Janderup har kapacitet til lige knap 98 publikummer til en forestilling, og de sædvanlige 10 forestillinger blev hurtigt udsolgt, til stor skuffelse for flere familier. Derfor har 7-kanten i år valgt at flytte forestillingen helt ind i Varde midtby på Smedeværkstedet, hvor de derved kan åbne dørene for 200 publikummer til hver forestilling.

DEN GODE GAMLE HISTORIE
Historien om Kardemomme By er jo én af de gode gamle, som mange kender fra godnathistorier og højtlæsning i skolen. ”Folk og røvere i kardemomme by er jo en klassiker. Folk kender sangene, og nogle af melodierne er tit dem, man bruger, når man skal skrive en sang til en konfirmation eller et sølvbryllup,”
fortæller forestillingens instruktør, Bjarne Fugleberg.
Historien tager sin start i den hyggelige lille landsby, Kardemomme By, hvor forberedelserne til årets højdepunkt, Kardemommefesten, er i fuld gang. Det er her publikum vil møde de tre hovedpersoner, Kasper, Jesper og Jonathan, når de laver ballade i hele byen. ”Det er en sød historie, og det lidt spændende med den tid vi lever i, når Politimester Bastian synger, at alle skal passe på sig selv og have det godt og vi skal passe på hinanden – det er jo et eviggyldigt tema,” siger Bjarne Fugleberg.

ALLE ALDRE PÅ SCENEN
7-kanten har ugentlige teaterhold med børn helt ned i 3-årsalderen, og endda venteliste på de tre børnehold.
Derfor er det en ekstra hyggelig forestilling når alle aldre bliver repræsenteret på scenen, og alle kan være med. ”Det en forestilling, hvor børn, unge og voksne spiller sammen i én stor pærevælling, og det er rigtig fedt,” siger Bjarne Fugleberg. ”Det er nogle gode folk, der er med i forestillingen.”
Det bliver en forestilling med knald på, så kom og oplev årets juleforestilling i 7-kanten med de klassiske sange, ”Papegøjen fra Amerika” og ”Røvervisen,” og få gang i lattermusklerne, når Kasper og Jesper og Jonathan får sig en brat opvågning af Tante Sofie.

Forestillingen er for alle aldre, og varer knapt 2 timer. Billetsalget er allerede i gang, og de fleste dage er allerede 25% udsolgt, inden reklamen overhovedet er sat ind, så 7-kanten har høje forventninger til årets juleforestilling. Billetter kan købes via 7-kantens hjemmeside, www.7-kanten.dk, og udviklingen af showet kan følges på 7-kantens Facebook (facebook.com/7kanten) eller Instagram (7_kanten). Har du spørgsmål, kontakt gerne PR- og Marketing Manager, Maiken Zoëga på tlf. 9189 4761 eller på e-mail http://maiken@7-kanten.dk.
Billetter og oversigt over forestillinger: https://bit.ly/ 2F8bL5v

DEL