Cafeejer skifter adresse i Oksbøl

Direktør Peter Nielsen

– Vi har igennem en periode hjulpet hinanden med hver vores udfordringer og nu slår vi kludene sammen og jeg overtager forpagtningen af SportsPark Blaavandshuk’s catering-afdeling fra d. 1. januar 2019, udtaler Jonna Kristensen fra Cafe Nørregade.
Det har været en udfordring at nå en omsætning, som man vil kunne leve af og nu er det desværre slut. Det var formentligt sket tidligere, hvis ikke SportsPark Blaavandshuk allerede havde sendt mange feriegæster og grupper ned i Nørregade.

SportsPark Blaavandshuk’s nuværende cafeforpagtere var klar til at slippe tøjlerne og de ville ganske enkelt ikke stå i vejen for den mulighed, der er opstået for SportsPark Blaavandshuk og for Oksbøl, ved fortsat at kunne tilbyde byen et unikt cafemiljø.

– Vi har været glade for de hyggelige timer, som vi har haft bag disken og vi kan sagtens bruge tiden i vores 3 bagerbutikker i Vejers, Hjerting og Esbjerg samt få trænet lidt mere i fitnesscentret her i vinterperioden, udtaler Tenna og Thomas Rathleff.

Peter Nielsen fra SportsPark Blaavandshuk ser frem til samarbejdet med Jonna Kristensen og håber at hun medbringer det bedste fra Cafeen i Nørregade. Hendes trofaste kunder vil fortsat kunne få et godt måltid mad heroppe. Samtidig sender vi en stor tak til Tenna og Thomas for at træde til, da vi virkelig var udfordret. SportsPark Blaavandshuk ser positivt på fremtiden med det nye setup og vil nu kunne tilbyde hele paletten indenfor catering og glæder sig over Jonnas store ambitionsniveau. Det skal vi udnytte og dermed vil det igen være muligt at booke en total løsning på konference, møde og festområdet, hvis man ønsker dette.

I den kommende periode, vil der blive arbejdet hårdt på at kunne skabe en bæredygtig forretningsmodel, så Oksbøl fortsat kan tilbyde godt hjemmelavet dagligdags og festmad. Vi vil sætte alle kræfter ind på at få flere arrangementer til byen, som vil give endnu mere omsætning i catering og resten af SportsPark Blaavandshuk, slutter Peter Nielsen. Vi kan ikke undvære hinanden.
Alle igangværende aftaler vi naturligvis blive gennemført.

 

DEL