Byens højeste frivillig fik prisen

En mangeårig tradition blev vedligeholdt ved årets generalforsamling i SportsPark Blaavandshuk, nemlig uddelingen af Idrætscentrets vandrepokal.

Årets modtager blev en meget markant skikkelse i Oksbøl og omegn, nemlig Thomas Sørup Mortensen og det ikke alene på grund af hans højde, men på grund af hans enorme engagement.

Team Vest Håndbold havde indstillet Thomas for hans store arbejde på tværs af foreningerne og hans måde at være aktiv på. Han spiller håndbold og fodbold, er bestyrelsesmedlem i BV Fodbold, træner i fodbold samt både bestyrelsesmedlem i Sportsfestivalen og meget dygtig aktiv medarrangør af sportsfestivalen.

Derudover er Thomas næsten verdensberømt i hele Vestjylland for to meget store hjælpearrangementer, nemlig jægernes julehjælp som sikrer lidt ekstra fjerkræ til værdig trængende og hvor klargøring af fuglene foregår i tæt samarbejde med områdets SFO’er. Derudover er han julemand for rigtigt mange børnefamilier d. 23. og 24. december, hvor han besøger børnefamilier fra Janderup i øst til Blåvand i vest.

Thomas var et meget populært valg og blev hyldet stående af forsamlingen.

DEL