Brug for en vikar?

Niels Henrik Ullerup Salling Arbejdsfordeler, LandbrugsvikarSyd

LandbrugsvikarSyd: Vi tilbyder selvstændige og kvalificerede vikarer indenfor landbrug, erhverv og hjemmeservice til en konkurrencedygtig pris. 

Annonceartikel: Vi kan alt fra at malke køer, passe grise, høns og mink, til rengøring, industri, tømrer- og mureropgaver samt passe grønne områder.

Vores vikarer er alle udvalgt, fordi de har præcis den viden, erfaring og ansvarsfuldhed, som gør, at du trygt kan overlade ansvaret for det daglige arbejde til dem.

Hos os skal du ikke betale kontingent. Du ringer bare på tlf. 88 18 58 18, og så sender vi straks en af vores dygtige vikarer af sted til dig.

Vikarer med viden og erfaring
Hos Landbrugsvikarsyd ApS skal du ikke betale kontingent. Vi tilbyder kvalificerede vikarer, der kan alt fra at malke køer, passe grise og fange høns til gartneri og håndværksopgaver.
Vores vikarer er alle udvalgt, fordi de har præcis den viden, erfaring og ansvarsfuldhed, som gør, at du trygt kan overlade ansvaret for det daglige arbejde til dem. Vi har vikarer i hele Syd- og Sønderjylland, så der er altid en i nærheden af dig.
Pasning af køer og grise
Vores vikarer passer bedrifter med køer og grise uanset størrelsen. De er vant til at betjene malkerobotter og malke i både bindestald, løsdriftsstald samt indvendig og udvendig karrusel.
Pasning og vaccination af mink
Landbrugsvikarsyd både fanger og passer mink samt tager blodprøver. Vi har et vaccinations hold, der vaccinerer mink til en fast styk-pris, og som selv medbringer udstyret til arbejdet. Blodprøvning foretages ligeledes til fast styk-pris.
Vores brede skare af dygtige vikarer giver os mulighed for at hjælpe dig med enhver opgave. Er der noget, som ikke er nævnt, så ring til os, og vi finder en løsning.

Byggeri

Vikarservicesyd har uddannede håndværkere murer- og tømrer, som kan løse små som store opgaver. Derudover har vi ufaglærte arbejdsmænd, som er vant til at udføre opgaver både alene og som en del af et sjak i byggebranchen. Vores vikarer er certificeret til at udføre nedbrydnings- og renoveringsopgaver, der vedrører pcb og asbest.

Anlæg

De ansatte hos Vikarservicesyd kan bl.a. køre dumper, gravemaskine, gummiged, minigraver, rendegraver, og vejtromle. De kan også grave kabler ned, lægge fliser og oprydningsopgaver.

Industri og lager

Vikarservicesyd har vikarer, der kan hjælpe med produktion inden for bl.a. metal og træ samt andre former for industriel produktion. Vores medarbejdere har truckkørekort og stor erfaring i diverse former for lagerarbejde, som fx tømning af containere.

Vicevært og pedel

Vores vikarer kan ordne alt fra dryppende vandhaner og stoppede afløb til rengøring af gange, trapper og grønne områder i alle typer af foreninger.

Gartneri og planteskole

Vores uddannede og tillærte gartnere beskærer buske og træer, klipper græs på fodboldbaner, langs grøftekanter og på flyvepladser. De har også erfaring med at luge, dække til med gran og andre udendørs opgaver på kirkegårde, og de har alle taget sprøjtecertifikat.

Kran

Vi har dygtige og rutinerede kranførere til enhver opgave. Særligt tårnkran har vi en stor pulje af. De er flexible og klar på at indgå i forskellige teams – også hvor det kræves, at kranføreren kan løse andre opgaver i teamet.

Vintertjeneste

Vores vikarer er vant til at stå tidligt op og køre med kort varsel. Mangler du en ekstra hånd til at varetage vintertjeneste med små køretøjer, traktor eller håndarbejde, er vi klar på telefonen.
Og ring endelig for en uforpligtende snak.

 

DEL