Brænd igennem med dit budskab

Marianne Sigersted

Marianne Sigersted, der står bag formaet Ro til at Gro, tilbyder nu igen “Brænd igennem-kursus” d. 23. og 24. juli, og igen d. 6.-7. august.

Kursets indhold – Der findes to former for faglighed:

Den faglighed, som du er ekspert i
Den faglighed det kræver at formidle din ekspertviden
Kurset er for dig, der ønsker konkrete teknikker og værktøjer til at levere en præsentation med gennemslagskraft og effektfuld entusiasme, som aktiverer dine tilhørere.

På kurset bliver du bevidst om håndværket i den professionelle præsentation, og du finder ditautentiske udtryk og facon.

Kurset henvender sig både til dig med mindre erfaring og til dig, der har præsenteret flere gange – og føler du kan blive endnu bedre. Vi tager udgangspunkt i din hverdag, og kurset er en vekselvirkning mellem teori, træning og feedback.

Når du forlader kurset, kan du stille dig op foran en forsamling og brænde endnu tydeligere igennem med dine budskaber.

Virksomhed og medarbejdere
Virksomhedens udbytte
Dette kursus gør dine medarbejdere mere effektive, når de skal forberede et oplæg. De bliver mere komfortable i deres formidlerrolle og får adgang til en ny værktøjskasse. Deres oplæg bliver motiverende og inddragende, så der bliver kortere vej fra budskab til handling.

Medarbejderens udbytte
Efter kurset brænder du bedre igennem med dine budskaber. Du forstår at motivere din målgruppe, tilpasse dit oplæg til dem og tilrettelægge det med ro. Endelig bliver du bevidst om forskellige værktøjer og deres virkemidler og om det autentiske udtryk i din formidling.

Få en skræddersyet løsning
Vi tilpasser gerne løsningen, så den passer til dig eller din virksomhed.

Læs mere HER