Boligland åbner i Varde

Boligland i Varde beholder også sin nuværende adresse på Engdraget 20 hvor Agriteam fortsat har til huse, fortæller Thomas Valsted. Arkivfoto

Boligland i Esbjerg og Agriteam Bolig i Varde har slået sig sammen, og fortsætter pr. d. 1. februar 2019 under navnet Boligland A/S.

Boligland i Esbjerg fortsætter uændret fra sin adresse på Kongensgade 58A, og Boligland i Varde beholder også sin nuværende adresse på
Engdraget 20 hvor Agriteam fortsat har til huse.

Såvel Boligland i Esbjerg og Agriteam Bolig i Varde har gennem længere tid været i overvejelser om at styrke konceptet og salgsstyrken.
Da vi i forvejen kender hinanden godt blev vi hurtigt enige om at forene fagligt stærke kræfter i bestræbelserne på at være den største, frie og selvstændige ”lokale mægler” i området. Et område der nu dækker hele Esbjerg og Varde Kommuner.

– Vi tror på, at vi med dette tiltag har skabt et solidt fundament, og en markant position i det lokale boligmarked, og med 6 dygtige og kompetente medarbejdere er vi i stand til at servicere alle typer kunder og handler.

Boligland i Esbjerg og Boligland i Varde vil tage sig af hele det private boligsegment mens Agriteam Varde forsætter som hidtil med sit primære fokus på fritidslandbrug, produktionslandbrug og erhverv.

Som nævnt er vi i dag 6 medarbejdere, og yderligere ansættelser er på vej.

– Vi er glade og stolte over denne fusion mellem to etablerede lokale mæglervirksomheder, og vi er overbeviste om, at vi med vores navn og mange års erfaring i markedet vil fremstå som en naturlig og troværdig samarbejdspartner.
Vi er kendt for høj kvalitet og ordentlighed, og det ved vi at kunderne i høj grad værdsætter, slutter Bent D. Nielsen og Thomas Valsted i en fælles udtalelse.

DEL