Boliginspiration: Trænger dit hjem til nyt pift?

Lige til at putte sig i - lækkert rosa tæppe til kun 100,-

Julen er pakket væk, og de sædvanlige nips og pynteting i vindueskarmene er fundet frem igen…

Er du også blandt dem, der trænger til noget nyt og lækkert at sætte på reolen, i karmen eller på spisebordet – for ligesom at få et frisk pust i hjemmet her i januar? Så er du en af de mange. I følge Vibeke Kristensen fra Varde Engroslager er januar typisk en af de måneder, hvor folk søger ny inspiration  til boligen.

Rosa og grå er blandt farverne, der er fremme lige nu…

– Jeg tænker, det kan hænge sammen med de her mørkere måneder, hvor man er meget indenfor, og så er det vigtigt at være omgivet af hygge – og hygge er for mange også noget pænt at se på, smiler Vibeke, der også står bag webshoppen LivingByVibe, hvor det emmer af lækre sager til såvel stue som køkken og badeværelse.

Smuk værtindegave – bakke med alt tilbehør i alt 167,-

Hos Varde Engroslager har man siden d. 3. januar pakket rigtig mange spændende sager ud – og det er især inspireret af natur, – det lidt rå look.

– Beton er hot lige nu, det vil sige beton-lysestager og figurer, fortæller Vibeke og viser den yndigste lille kanin frem.

Og tæpper og plaider samt puder er også et sikkert hit, når sofahjørnet trænger til en optimering…

Kig forbi Varde Engroslager og lad dig inspirere – og sæt allerede nu et X i kalenderen lørdag d. 27. januar, hvor du kan komme til formidabel inspirationsdag med fokus på KONFIRMATION…

DEL