BOLIG: Lad Jesper klare dine gardiner

Han kommer gerne susende i sin gardinbus og sørger for at du får den løsning, der passer lige nøjagtigt til det, du havde forestillet dig i dit hjem.

Jespers Gardiner har base i Alslev, og kører i hele området – til såvel private som virksomheder.

– Jeg har mange års erfaring, og det gør jo uvilkårligt, at jeg er godt rustet til at vejlede den enkelte kunde i alt indenfor gardiner, fortæller Jesper Bendorff Christensen.

– For mig er det vigtigt at tage højde for farve, lysindfald, design og montering – så alt dermed går op i en højere enhed. Helt grundlæggende skal kunden føle, der har været tale om en professionel løsning understreger Jesper.

Og det er Jesper selv, du møder fra start til slut – det vil sige, det er ham, der kommer på besøg, tager mål, syer og monterer – på den måde er jeg selv med i hele processen, og det er sådan, jeg foretrækker det, fortæller Jesper.

Du kan møde Jesper til boligmessen i den kommende weekend i Varde Fritidscenter, når Boligdage.dk skyder i gang lørdag og søndag d. 10. og 11. marts.

Her kan Jesper blandt andet fortælle dig meget mere om gardiner, solafskærmning, markiser, insektnet og meget meget mere – og måske du ligefrem kan slå en rigtig go’ handel af med ham…?

Se mere på www.jespersgardiner.dk

Inspiration:

DEL