Blåvand Mægleren: Det har været en god sæson!

Det er ikke blevet til meget sommerferie for Claus og Anja Lützen, indehavere af Blåvand Mægleren.

– Vi har haft travlt, og det er jo dejligt, smiler Anja, og forklarer: Jeg tænker det hænger sammen med de gode priser, og så oplever vi faktisk, at det er “in” at investere i en feriebolig.

– Det er jo en spændende form for investering, et aktivt alternativ til en pensionsopsparing, supplerer Claus.

De er ikke i tvivl om tendensen. Flere vælger at investere i stedet for at se pengene på en bankkonto. Og her er investeringen i en feriebolig netop en ganske fornuftig måde, i følge ejendomsmæglerparret fra Blåvand.

– Her er man sammen om noget som familie, og har så at sige glæde af sin opsparing. Man kan bruge sommerhuset selv, og man kan leje det ud, hvis man ønsker det, og har dermed en ekstra indtægtskilde, siger Anja.

Blåvand Mægleren finder du i hjertet af Blåvand, og med en beliggenhed blandt alle butikkerne, oplever Claus og Anja en del “strøgkunder”.

– Mange kigger lige ind. De er måske blevet fristet af et af vores huse i vinduesudstillingen, eller de bor i lejet sommerhus og overvejer at købe selv. Og så er der alle dem, der skal have hjælp til at finde rundt, som vi sender over gaden til Turistkontoret, smiler Claus, der ikke så få gange har forklaret tyske turister vej til fyret eller hvor man kan leje en cykel.

– Det er charmerende, og noget man kun oplever i en by som Blåvand – og netop en af grundene til, at vi er så begejstrede for at bo her, lyder det fra parret Lützen.

Du kan se det store udvalg af ferie- samt helårshuse her.

DEL