Blåvand Mægleren: En drøm af et sommerhus – i Blåvand

Ugens Bolig – lækkert sommerhus i Blåvand

Karl Postsvej 15B, 6857 Blåvand: Med en 1835 kvadratmeter stor grund har udelivet rigtig gode betingelser, og fuglesangen kan nydes på den skønne terrasse, der følger huset på øst-, vest- og sydsiden, så der er masser af sol fra tidlig morgen til langt ud på de lange, lyse sommeraftener.
Indenfor er stilen lys og sommerlig med vægge og lofter i lysnet træ. Fra entreen er der adgang til et flot og funktionelt køkken, der er placeret i åben forbindelse med en lyst og rummeligt alrum med flotte plankegulve. Endelig er der også blevet plads til en dejlig stue, med klinkegulv, brændeovn og udgang til en overdækket terrasse, tre gode soveværelser og to badeværelser – et med bruseniche og et med bruseniche, spa og tilhørende sauna.
Bare en kilometer fra huset finder man en af Danmarks mest attraktive badestrande, og der er ligeledes gåafstand til Blåvand centrum som byder på masser af gode restauranter og butikker. Området byder på et væld af spændende udflugtsmål. Her har vi bl.a. Blåvand Zoo, det verdenes berømte Tirpitz, et bolchekogeri med tilhørende flot butik og mange andre spændende ting man kan foretage sig i ferien.

Vi glæder os meget til at vise jer dette dejlige sommerhus.

Se mere HER

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Lejeindtægt til ejer i 2017 var kr. 123.283,00.

DEL