Blåbjerg udviklingsråd: Vi vil lokalt

Efterårsmøde med lokale politikere og borgerne i Blåbjerg området

Blåbjerg udviklingsråd glæder sig til den 10.10.18, hvor der er efterårsmøde for alle borgere i Blåbjerg, som har interesse i vores dejlige område. Der har vist sig en stor interesse for at være med til at udvikle området, bl.a. ved at deltage i de udviklingsplaner som vi er i fuld gang med. De nedsatte arbejdsgrupper er i gang men ikke færdige på nuværende tidspunkt, fortæller de i en pressemeddelelse.

Der plejer at være fuldt hus denne aften, hvor udviklingsrådet er vært ved fællesspisningen, og herefter vil Preben Nielsen, der er vores repræsentant i Naturpark Vesterhavet, på en spændende måde fortælle om Naturpark Vesterhavet og man kan ligefrem mærke at han brænder for emnet.

Udviklingsrådet har fået lavet en lille film på 4 min. om Blåbjerg. Filmen skal være med til at synliggøre hele vores dejlige område, alle vores byer og den unikke natur som vi har.

Rent praktisk af hensyn til traktementet er tilmeldingen til din lokale repræsentant.

Vi vil lokalt er et oplæg til vores lokalt valgte politikere om hvad de kan og vil hjælpe os med, men også et oplæg til en debat mellem politikerne og borgerne om hvordan vi kan hjælpes ad med at udvikle Blåbjerg.

Politikerne er Borgmester Erik Buhl, Niels Christiansen (konservative) Birger Filskov (socialdemokratiet) og Connie Høj (Venstre)

Blåbjerg udviklingsråd er jo sat i verdenen netop for at udvikle i samarbejde med borgerne og politikerne, lyder det altså i en pressemeddelelse fra udviklingsrådet.