Bjørn Brun Andersen: Det handler også om sammenhold

Bjørn Brun Andersen, indehaver af TOPS EUROSKO i Varde

Bjørn Brun Andersen er en af de forretningsdrivende i Varde, der har taget de positive briller på. Og han opfordrer andre til at gøre det samme.

– Vi skal ikke tale tingene op og ikke ned – men se positivt på tingene – så det positive bliver selvforstærkende, forklarer den lokale skohandler, der ser tilbage på året, der er gået.

– Det har været et spændende og udfordrende år – og heldigvis kan jeg tillade mig at bruge et stikord som ”sammenhold”, smiler Bjørn.

For sammenhold i byen og sammenhold mellem byen og byens kunder er vigtigt i disse år, hvor internethandel og større centre puster de mindre købstæder i nakken.

– Det har været et spændende og udfordrende år – og heldigvis kan jeg tillade mig at bruge et stikord som ”sammenhold”, smiler Bjørn

– Essensen i det hele er jo at fortælle den enkelte borger, hvor vigtigt det er at handle lokalt – og så naturligvis gøre det attraktivt netop at handle lokalt. Og det gør vi allerbedst ved at yde en god service og give en positiv oplevelse, lyder det fra Bjørn, der i øvrigt mener, at Varde handelsby er godt dækket ind med specialbutikker. Han kunne dog naturligvis godt ønske, at det kunne blive en realitet at en kæde som H&M eller Normal kunne finde en attraktiv placering i byen, som de tidligere har tilkende givet.

– Det ville da være en lækker appelsin i vores turban, smiler Bjørn og fortsætter: Men med eller uden de store ankerbutikker, som vi ikke har nu – skal fællesskabet og sammenhold fortsat være et nøgleord for Vardes butikker og vores kunder. Vi har brug for opbakning fra vores lokale kunder – hvis vi skal have en attraktiv gågade både nu og på sigt.

Vi har så dejlig en by – og ikke mindst en hyggelig by! Og det skal vi blive ved med at fortælle og benyttes os af, lyder det afslutningsvist fra Bjørn, indehaver af TOPS EUROSKO i Varde.