Bio med juleøl – kom og vær med

Kim Krogh, Varde Bio, håber at der kommer mange i biografen. Foto: Kim Schou

Forpremiere på “Mens vi lever” med ølsmagning – den 23. oktober

Torsdag d. 26. oktober 2017 er der danmarkspremiere på årets mest omtalte danske film “Mens vi lever”, men allerede mandag d. 23. oktober 2017 kl. 19 har I mulighed for at komme til forpremiere på filmen i Varde Bio, og så får I endda en ekstra en på opleveren for pengene, fortæller Vardes mr. Bio, Kim Krogh.

Årets juleøl
Arrangementet starter kl. 19 i Varde Billardklubs lokaler i Slagterigade lige bag Varde Bio. Her skal vi smage 4 Warwikøl, naturligvis bl.a. årets juleøl.
Kl. 20 går vi over i biografen, hvor der er et kort indlæg fra Warwik Bryghus og fra Varde Billardklub. Inden filmen starter har du mulighed for at vælge din favoritøl, som du kan nyde under filmen.
Pris for ølsmagning og film inkl. 1 øl er kun 140 kr., og hele arrangementet er et nonprofitarrangement, hvor hele overskuddet går til Varde Billardklub, der har kvalificeret sig til Europa League finalen i 3 bande-carambole, og her skal forsvare de danske farver i Porto.
Billetter til arrangementet kan købes på warwik.dk eller på vardebio.dk.

Lidt om filmen: Kristian er nyforelsket og klar til at starte sit liv sammen med Anne. En dag banker det på døren, og udenfor står Tommy. Kristian har ikke set Tommy i årevis og pludselig konfronteres han med en fortid, som han har gjort alt for at glemme. ‘Mens vi lever’ er inspireret af virkelige begivenheder og følger fire mennesker, hvis skæbner flettes ind i hinanden efter en fatal ulykke. En ulykke der vil ændre deres liv for altid. Filmen er produceret uden tilskud, men er allerede blevet spået som et varmt bud til en oscar-nominering. Medvirkende er bl.a. Nicolas Bro, Sebastian Jessen, Julie Christiansen og Charlotte Munck.

Læs mere om “Mens vi lever” på Varde Bios hjemmeside...

DEL