Billedkunstner Kate Skjerning er ansat som ny lærer i billedkunst på Musik & Billedskolen

Billedkunstner Kate Skjerning er ansat som ny lærer i billedkunst på Musik & Billedskolen. Foto: Niels Linneberg

Kate er lige nu aktuel som en af de tolv internationale kunstnere ved den store Wadden Tide skulpturudstilling i Blåvand, der kan ses indtil d. 30. september.

– Som kunstner kan jeg især godt lide at arbejde med steds-specifik kunst, hvilket betyder, at jeg laver kunst til et bestemt sted eller tema. Indenfor det felt har jeg netop afsluttet mit værk “The Colored Sea” til Wadden Tide i Blåvand, hvor jeg har lavet en stor farvecirkel af gamle fiskenet på strandbredden. På samme måde viser jeg lige nu en kunstinstallation i Præstesøen ved Oksbøl og i Ølgod Vandtårn ved årets Internationale Skulpturudstilling. Disse værker er alle lavet i tekstil, men jeg arbejder også med f.eks. tegninger på papir, siger Kate Skjerning.

– Jeg glæder mig til at undervise i Musik & Billedskolen, hvor vi skal arbejde på mange forskellige måder og med mange forskellige teknikker – lige fra iagttagelsestegninger (hvor man bliver bedre til at se) til eksperimenter og udsmykningsopgaver.

Kate underviser holdene i KunstLab ved Stålværket på Vestervold 11 i Varde.

Der er lige nu ledige pladser på holdet for 7.-10. klasse, torsdage kl. 16.30-18.00

Holdet starter på torsdag d. 5. september, og man kan læse mere om billedkunst og tilmelding på www.musikogbilledskolen.dk/billedkunst.

Læs mere om Kate på www.kateskjerning.dk

 

DEL