Bedste DM for VAK i mange år

Varde Atletklub skulle have haft syv boksere med til Holstebro hvor DM skulle afgøres. Men Jonas Harring måtte melde fra med en brækket hånd og Johan Jonfinsson på grund af sygdom.

Gustav Mortensen blev mester uden kamp, da der pt. ikke er nogen boksere i Danmark, der vil bokse ham.

Malthe Kyndesen mødte en stærk gut fra Jyllinge og tabte desværre en helt lige kamp.

Victor Ossipowski boksede en lille stærk bokser fra Haslev. Victor boksede en konge flot kamp. Han viste, at han bliver fremtidens mand, og vandt klart guld.

Efter stævnet blev han kåret til stævnets bedste i u 15 og u17.

Melissa Mortensen mødte i semifinalen en bokser fra Jyllinge, der var kommet for at vinde. Og efter en stille første omgang, blev tingene sat på plads. Melissa ramte efter behag og stoppede sin modstander i 3. omgang. I finalen ventede en stærk Hillerød bokser der var klar fra første sekund. Men Melissa boksede en klog og flot kamp og vandt guld.

Efter stævnet blev Melissa kåret til bedst kvindebokser ved stævnet.

Sidste mand Sean Larsen mødte i 1/4 finalen Nikki Møller fra Grindsted, som er flere gange jysk, dansk og nordisk mester. De to kender hinanden fra mange runders sparring. En meget teknisk god kamp, som Sean vandt.

Så ventede en stærk og meget uren bokser fra Århus. Vi skulle bare vinde uden at få nogle skader, så det blev en hård kamp, som vi vandt.

I finalen ventede Amer – også fra Århus – i en tæt tæt kamp, som vi tabte 4-1. Den kunne godt have gået vores vej.

–  Det bedste DM for Varde AK i rigtig mange år. Tre guld og en sølv. Vi er super stolte af vores boksere. Og stor tak til vores sponsorer som støtter op, fortæller træner Jesper Kristiansen.Varde At

DEL