Balloner – når det skal være rigtig festligt!

Med de flotte balloner bliver din fest mere kreativ!

En ballon er ikke ”bare” en ballon. Ikke når du taler med Kateryna, der sammen med sin mand står bag det lokale firma XL Balloner med base i Alslev.

Sammen startede de firmaet tilbage i oktober sidste år, med et koncept, der netop handler om, at balloner er mere end ”bare” en ballon.

– Du kan trygt købe vores balloner. De er ugiftige, og så opløses i løbet af kort tid i naturen. Farvestofferne er endvidere ikke allergifremkaldende. Og vi er meget OBS på, hvor vi køber ballonerne, de skal være i orden, understreger Kateryna.

XL Balloner har et stort udvalg af kæmpe balloner. De er lavet af latex, og er omkring 80 cm i diameter, og så holder helium i op til 3 uger.

Ballonbuketter kan bruges til mange forskellige begivenheder. Blandt andet til jubilæum, konfirmation, temafødselsdag, bryllup og borddekoration – mulighederne er uendelige.
– Vi har et enormt udvalg og allerede super god erfaring med at dekorere til fester, uanset om er skal pyntes op i forbindelse med, om din begivenhed skal passe til jakkesæt eller udklædning for eksempel. Og vi gør os meget umage med at imødekomme kundens ønsker, fortæller Kateryna og tilføjer: Vi sørger, ganske enkelt, for at vores produkt matcher dine forventninger, uanset hvor store eller små de måtte være.

Vidste du, at man kan lave både æresport, søjler og lignende med balloner? Det er ikke hver dag man har behov for balloner, men på nogle, festlige dage, passer balloner bare helt perfekt. Når både du og gæsterne er klædt flot på, glade og smilende, hvorfor så ikke gøre lidt ekstra ud af det, og sørge for at de billeder der bliver taget bliver lidt ekstra specielle?

– Om det skal være overdådigt og farverigt eller diskret og stilet, bestemmer du. Det skal jo helst være unikt, og det er vi blevet ret gode til, lyder det med et smil fra Kateryna.

Læs mere på www.xl-balloner.dk

 

DEL