Bagom Esbjerg Revyen

Hanne Bjørnskov og Leif Fabricius

Nu er der snart premiere på Esbjerg Revyen.

Vidste du at… Esbjerg Revyen drives og ejes af Hanne Bjørnskov og Leif Fabricius, begge gamle revyrotter.

Leif, som tekstforfatter og garant for det lokale indspark, og Hanne som koordinator, og den der forsøger at holde overblikket.

Esbjerg Revyen er medlem af Revy Danmark, som er foreningen af professionelle revyer i Danmark – med pt 21 medlemmer. Hanne er administrator og sekretær for foreningens bestyrelse.

Kapelmester: Peter Bom

Peter er en fremragende pianist og komponist, der kan fremtrylle de smukkeste melodier og harmonier. Han kan stille og roligt redde enhver musik-krise, og kan sidde ene mand ved tangenterne og lyde som et helt kor og orkester. Med sin mørke og soulede stemme har han også selv været solist i flere musical projekter, ligesom han også er en efterspurgt kor dirigent og arrangør.

Og så vil vi da ikke undlade at nævne, at Peter blev kåret som Årets Revykomponist ved Revyernes Revy i 2013 for sin indsats i den prisvindende Kerteminde Revy, som han også stadig er tilknyttet.

Heldigvis får vi lov at beholde Peter Bom i Esbjerg i 2019 – for ham kan vi ikke undvære.

Instruktør: Michel Castenholt

Michel fik sit gennembrud i DRs børneunderholdning som den cerut-rygende figur Vera. Det er dog ikke Vera, der skal være vores instruktør og samle trådene, men Michel som er en erfaren herre udi at lave revyer. Udover selv at have medvirket på scenen, har han også været omkring mange af landets revyer som instruktør, og inden han kommer til Esbjerg, skal han instruere Nykøbing F. Revyen 2019. Som Michel selv udtaler ”min ambition er at lave en skidesjov revy, der selvfølgelig også skal have noget bid og kant. Vi har alle brug for et pusterum, hvor humor og grin er nøgleordene”.  Og det er lige vores ord og tanker, om hvordan EsbjergRevyen skal forme sig.

Scenograf: Jens Frausing

Jens er gammel Esbjerg dreng, nu bosat i Horsens.

Han er en særdeles alsidig herre og har mange års erfaring i branchen, bla. var han i en årrække tilknyttet Fredericia Teaters scenograf team. Han har en lang række scenografi og instruktør opgaver bag sig, og i EsbjergRevyen 2017 og 2018, beviste Jens i den grad,  hvorfor der er bud efter ham mange steder fra. Den enkle, men meget effektfulde scenografi han har lavet til vores revyer, er nemlig utrolig flot og samtidig med et udtryk, der passer perfekt til rummet.  Så det er et helt naturligt valg, at Jens igen i 2019 skal skabe endnu en smuk scenografi. Men inden da skal han lige være instruktør på forestillingen Rent for Palsgård Sommerspil.

DEL