Både og” til Nordenskov

Det blev både til nederlag og sejr til NUIF Volley i den forgangne uge i den bedste danske række Volleyligaen. Først blev det hjemme i Helle Hallen til et 3-0 nederlag til ASV fra Århus, men lørdag rejste holdet sig igen og tog fra Ålborg med en 3-1 sejr i bagagen fra en kamp, der i øvrigt blev sendt på volleytv.dk og som stadigvæk kan ses ganske gratis.

Sportschef Jakob Møller, der havde fulgt kampen på nettet, så tilbage på ugens kampe med blandede følelser: ”Jeg havde på forhånd sagt, at en sejr i de to kampe ville være godkendt, men vi må også se i øjnene, at vi mod ASV ikke ramte vores spil. Vi var der ikke i serverne, og så er det svært at vinde volleykampe uanset hvem modstanderen er”, sagde han og fortsatte ”i 3. sæt faldt vi sammen. Det er første gang i sæsonen, og selvfølgelig vil de perioder komme for så nyt et hold som vores, men det smerter altid at opleve”

Det var derfor også med en smule sommerfugle i maven, at han havde set kampen mod Ålborg. ”I forhold til Ålborgkampen er jeg dybt imponeret over, hvordan Brendan (holdets australske cheftræner) lykkedes med at få nulstillet holdet og sat dem rigtigt godt op,” sagde Jakob Møller ”og jeg lægger ikke det store i at vi giver dem et enkelt sæt, for strategien var at få hele bredden på holdet i spil, og jeg følte aldrig at sejren var i fare”

Nordenskovs næste opgave i Volleyligaen er torsdag 15 nov i Ikast og dernæst på hjemmebane den 18/11 mod Ishøj Volley.

DEL