Annoncer

GoVarde – dit lokale medie- og reklamebureau!

Er du interesseret i at annoncere på GoVarde.dk, så kontakt os for en ganske uforpligtende snak om DINE muligheder.

Vi er et selvstændigt bureau, ejet af Kim Schou og Ulla Højgaard. Al indtægt er baseret på annonceindtægter, og virksomheden får ikke tilskud i form af fx mediestøtte.

Når du annoncerer på GoVarde.dk, støtter du samtidig op lokalt! Vi er to ejere, der begge har vores gang i Varde Kommune, er bosat i kommunen og dermed betaler skat i kommunen. Det vil sige at pengene bliver i kommunen og sendes ikke til et hovedsæde på Østkysten eller lignende.

Vi bestræber os på at være områdets foretrukne reklamebureau – og samtidig det billigste – her får du synlighed, som kan dokumenteres!

Interesseret i at høre mere om DINE annoncemuligheder? Kontakt:

Ulla Højgaard – ulla@GoVarde.dk / Mobil: 4250 4868


Hvad tilbyder GoVarde.dk sine kunder?

Vi skræddersyr DIN markedsføring. Der ER bare forskel på, om du skal sælge en pålægspakke eller brande et udsalg. Og det tager vi højde for. Alle annoncer hos os udvikles individuelt i samarbejde med dig.

Ved at annoncere på GoVarde.dk ryger du ikke i “den grønne”, din annonce lever i stedet for evigt på de sociale medier, og du kan dele diverse opslag igen og igen.

Pris-eksempler:

Standard-markedsføringspakker a’ en måned priser fra 1995,-

Enkelt-opslag (Tilsendt materiale) delt på GoVardes Facebooksider/grupper: prise fra 495,-

Iværksætterpakke: 1.495,-

– Din annonce er synlig 24/7 – det er DIN annonce, folk ser, når de venter ved tandlægen, holder pause på jobbet, sidder på p-pladsen, sætter sig sofaen, rører i kødgryderne osv. osv….

FAKTA: På verdensplan er der 2 mia. brugere, og i Danmark er Facebook det største konstant voksende sociale medie. Hele 67% af danskerne er på Facebook

BEMÆRK: Efter gældende regler (Forbrugeromdbudsmanden) AL markedsføring markeres som “reklame” / “Annonce-artikel” / Annonce-video” såvel på hjemmeside som på Facebook.

 

For nærmere info:

Ulla@GoVarde.dk T: 4250 4868 / Kim@GoVarde.dk T: 9360 0175

 

 

————————————————————————