Annoncer

Danskerne dropper de gammeldags aviser til fordel for nye og hurtigere elektroniske nyheder. Det er både en sand kendsgerning samt en stigende tendens. Derfor giver det mening at annoncere online!

Er du interesseret i at annoncere på GoVarde.dk, så kontakt os for en ganske uforpligtende snak om DINE muligheder.

Når du annoncerer på GoVarde.dk, støtter du samtidig op lokalt! Vi er to ejere, der begge har vores gang i Varde Kommune, er bosat i kommunen og dermed betaler skat i kommunen. Det vil sige at pengene bliver i kommunen og sendes ikke til et hovedsæde på Østkysten eller lignende.

Vi bestræber os på at være områdets foretrukne medie – og samtidig det billigste – her får du synlighed, som kan dokumenteres!

Interesseret i at høre mere om DINE annoncemuligheder? Kontakt:

Ulla Højgaard – ulla@GoVarde.dk / Mobil: 4250 4868


Hvad tilbyder GoVarde.dk sine kunder?

Vi skræddersyr DIN markedsføring. Der ER bare forskel på, om du skal sælge en pålægspakke eller brande et udsalg. Og det tager vi højde for. Alle annoncer hos os udvikles individuelt i samarbejde med dig. Med hjemmesiden her som udgangspunkt, sørger vi for at dine opslag bliver delt på vores tilknyttede Facebooksider samt grupper.

Priseksempel:

Klassisk annoncepakke – ca. 3 opslag pr. måned i flow af videoindslag, grafiske opslag, redaktionelle opslag, gallerier mm.

Alt materiale kan frit benyttes på egne platforme

Pris pr. måned 2495, ekskl. moms, inkl. grafisk produktion

Kontakt:

T: 4250 4868 / mail: ulla@govarde.dk

 

 

————————————————————————