Alt i boligsalg under ét tag

Online Mægleren – base i Blåvand – salg “overalt”

Annonceartikel: Du har med stor sandsynlighed hørt om Blåvand Mægleren. Det er Anja og Claus Lützen, der står bag virksomheden med beliggenhed i Blåvand, og med fokus på feriehuse.

Nu er de også gået i luften med Online Mægleren:

– Hos Online Mægleren lægger vi særdeles stor vægt på en god og personlig kontakt til både sælger og køber. Vi er yderst fleksible – Vi er der for dig når du har tiden og behovet. Vi er en selvstændig ejendomsmæglerbutik, og vi arbejder udelukkende for dig, og ikke for en kæde, en bank eller et forsikringsselskab, fortæller Claus.
Online Mægleren er et 100% online baseret ejendomsmægler firma og det med god grund.
– Undersøgelser viser, at langt de fleste købere finder deres nye bolig på internettet, så hvorfor ikke spare dyre og unødvendige udgifter til husleje og markedsføring i det trykte medie, men stadigvæk nyde godt af en høj service og stor professionalisme. Hos os kan du være sikker på, at få en service ud over det sædvanlige! Du træffer os alle ugens 7 dage – hele året rundt. Tilfredse kunder er vores bedste ambassadører og dem samler vi på, understreger Anja.
– Vores formidlingsaftaler er uden binding – Vi tror på, at et samarbejde skal bygge på tillid, og ikke på en lang binding af vores kunder.
 Kontakt os og forhør nærmere, om hvad du kan forvente af et samarbejde med os, lyder det fra parret, og du kan læse meget mere HER