Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sarah Engell indtager Varde Bibliotek

18. marts | 17:00-18:00

kr30

Mandag den 18. marts kl. 17-18 lægger ungdomsforfatter Sarah Engell vejen forbi Varde Bibliotek, hvor hun taler om sine mange ungdomsromaner, bl.a. Valget, 21 måder at dø på og hendes nyeste udgivelse i samarbejde med forfatter Sanne Munk Jensen Tag gaden tilbage. Sarah Engell er meget anerkendt af de unge læsere og har vundet adskillige priser og legater.

Den moderne ungdomsbog
De fleste er efterhånden stødt på den nutidige betegnelse for ungdomsbøger: young adult. En betegnelse, der ikke er en genre, men en kategori som favner en større gruppe af bøger, hvor genren er underordnet. Fantasy, science fiction, kærlighed og realisme er fx alle en del af denne young adult-litteratur. Sarah Engell brænder for at skrive inden for betegnelsen, men definerer den også i sine foredrag.

Young Adult
Litteraturen young adult omhandler ofte unge piger fra 14 år og retter sig til samme målgruppe. Alligevel er det ikke kun de unge piger, som læser bøgerne. En stor del af dens læsere er voksne kvinder, som alle på en eller anden måde kan identificere sig med de problemstillinger, som bøgernes hovedpersoner gennemgår.

Fakta:
Foredraget foregår i Salonen. Billetter 30 kr på www.vardebib.dk/arrangementer

Detaljer

Dato:
18. marts
Tidspunkt:
17:00-18:00
Pris:
kr30
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
,

Sted

Varde Bibliotek
Rådhusstræde
Varde, 6800
+ Google Map