Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sammenhold og oplevelser

30. november | 0:00-8. december | 0:00

Når 7 kanten åbner dørene til den årlige juleforestilling får gæsterne en ekstra oplevelse takket været samarbejdet mellem 7-kanten, Janderup Lokalforening, DAMB gruppen ( De Aktive Menneskers By) og Eventyrgården.

Samarbejdet viser hvor stærk en by Janderup er, siger formand for lokalforeningen Erna Lønborg, og fortsætter; når vi står sammen, så kan vi meget mere end vi kan hver for sig. Det samarbejde, som vi kan fremvise, fortæller meget om byen og mulighederne her.

Det glæder os alle hver gang vi kan stable fælles oplevelser på benene – og denne gang er det ikke kun Janderups beboere, der får glæde af det, men også alle dem, der kommer længere væk fra, og vi glæder os til at vise dem alle hvad Janderup kan sammen.

Med andre ord bakker byen op i forbindelse med at 7-kanten sætter Jul på slottet op d. 30. november – 8. december, og sørger for at alle, der kommer til Janderup for at se den hyggeligste juleforestilling kan gøre det uden stress og jag, idet de sørger for at alle kan nyde lækker hjemmelavet aftensmad inden forestillingen.

Derudover skaber foreningerne og grupperne i samarbejdet også den ekstra jule-oplevelse, så det ikke ”kun” er en fantastisk teateroplevelse, de kører til Janderup efter.

Der vil blive hygget om alle teatergæsterne med boder og jule-krea-bord til børnene og den største bonus i en travl tid for familierne vil helt klart være, at de alle kunne nyde god veltillavet mad inden forestillingerne.

Det gør det lettere for børnefamilierne, at de ikke skal nå at spise inden forestillingen begynder kl. 18.30, men, at man derimod kan tage afsted og i ro og mag og spise og hygge inden dørene åbner til teatersalen, siger pr- og marketing manager i 7-kanten, Line Hyldegård Dall, og fortsætter: Vi vil gerne give gæsterne en større oplevelse end de allerede nu kan forvente og takket været samarbejdet, kan vi give gæsterne en helt særlig juleoplevelse, som de ikke finder andre steder.

Det at man, som gæst i huset, kan få en oplevelse, der stimulerer alle sanserne og gør det til noget særligt at se teater er det vi i forvejen stræber efter med alle vores forestillinger, men at lokalområdet bakker sådan op, tilfører en ekstra dimension til den i forvejen gode oplevelse.

Billetter kan købes på www.7-kanten.dk

Detaljer

Start:
30. november | 0:00
Slut:
8. december | 0:00
Begivenhed Kategori: