Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lysfesten – en lyslevende tradition

14. september 2019 | 19:00-21:00

Sommeren går på hæld og aftenerne bliver mørke. Det markerer vi i Tambours
Have med vores traditionsrige lysfest.
Tambours Haves Venner inviterer atter til lysfest i Tambours Have, som foregår lørdag d. 14.9.2019 fra kl. 19.00 til ca. kl. 21.00.

Aftenen byder på underholdning med fællessang og folkemusik leveret af Jytte Hintz som bl.a. spiller Guitar og Bent Poulsen som spiller harmonika, og der vil blive sunget viser og sensommersange.

Som altid vil der være pyntet op med levende lys over det meste af haven, som medvirker til at skabe en god og stemningsfyldt atmosfære, når man bevæger sig rundt i haven.

Ulla Bonde Pedersen læser skrækkelige og spændende røverhistorier i orangeriet.

Afslutningsvis vil der være mulighed for at købe kage og kaffe i kaffestuen. For børnene vil der være mulighed for at bage sig et snobrød ved “Bålhytten.

”Lysfesten er en helt særlig aften for Tambours Haves Venner” fortæller formand Poul Verner Christensen” og fortsætter ”Mange af vores medlemmer glæder sig til denne aften, og vi har mulighed for at orientere om arbejdet i foreningen Tambours Haves Venner – Nu håber vi at vejret arter sig på den bedste måde, og vi glæder os til at se rigtig mange gæster i haven denne aften”.

Lysfesten afvikles i et samarbejde mellem Tambours Haves Venner og Varde Kommune og er planlagt som et arrangement for hele familien og plejer at samle rigtig mange gæster i haven. Billetprisen er 50,00 kr. inklusive et glas vin (Børn gratis adgang)

 

Detaljer

Dato:
14. september 2019
Tidspunkt:
19:00-21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,