Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunst og sanselighed kommer i fokus hos Tambours Have

15. juni | 10:00-16. juni | 17:00

I weekenden den 15.-16. juni afholder Tambours Have den første Kunstner Koloni.
En række kunstnere får nu mulighed for at male i den gamle have. Kunstnerne bliver placeret rundt i haven, hvor de skal male ud fra temaet ”Træværk”.
De 7 tilmeldte kunstnere har hver deres malestil, og gæsterne i haven får en unik mulighed for at følge med i fremstillingen af ”Træværkerne”.
Haven har åbent begge dage fra kl. 10 til 17. Kunstnerne er i gang fra kl. 10 til 15.

I Tambours Have står rammerne klar til at skabe en sanselig Kunstner Koloni i weekenden den 15.-16. juni. Syv kunstnere fra bl.a. Varde, Esbjerg, Gråsten og Augustenborg har valgt at deltage i Kunstner Kolonien, hvor de får mulighed for at skabe kunst i de smukke omgivelser i haven.

Haver, blomster og kunst har hørt sammen i mange århundreder. Tænk blot på Claude Monets have i Giverny, Van Goghs fantastiske solsikker eller maleriet af Skagensmalerne i Anna og Michael Anchers have.
Sidste år indrettede Tambours Have et lille galleri i kaffestuen, så lokale kunstnere har mulighed for at udstille deres værker til glæde for de tusindvis af gæster, der hvert år besøger haven.

I år flyttes kunsten ud i haven. Rundt i haven placeres pavilloner, hvor kunstnerne vil male og vise deres særegne proces, når de skal skabe et kunstværk. Årets tema er ”Træværk” – og det betyder, at kunstnerne tager udgangspunkt i nogle af de mange gamle og sjældne træer, som findes i Tambours Have. Gæsterne vil på denne måde have mulighed for at følge processen, når kunstnerne skaber deres ”træværker”. Der vil også være mulighed for at købe andre af kunstnernes værker.

Der er lagt op til en god udflugtsdag for hele familien. Tambours Have og Tambours Haves venner står klar med spændende familieaktiviteter, hvor gæsterne selv får mulighed for at skabe et ”Træværk”. De helt små kan også være med.

Også i caféen følger man temaet, så her kan du nyde en god kop kaffe og en træstamme.

Samme weekend har Janusbygningen fernisering på deres sommerudstilling, så kunstinteresserede har mulighed for at kombinere disse to kunstoplevelser.

Detaljer

Start:
15. juni | 10:00
Slut:
16. juni | 17:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
,