Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KUNST FOR ALLE – EN UDSTILLING MED VÆRKER TIL UNDER 500 KR.

7. december 2019 | 0:00-22. januar 2020 | 0:00

DATO – 7. december til 22. december

FERNISERING – 7. december 14:00

Med ønsket om at gøre noget lidt anderledes i december i år, har vi valgt at invitere 10 kunstnere til en juleudstilling i Kunsthal vARTe. Eneste krav – værkerne må ikke koste mere end 500 kr.
Udstillingen indeholder både malerier, fotografier, kunstplakater, glaskunst, tegninger og grafiske tryk, så der skulle være lidt for enhver smag.

De fleste vil gerne have noget smukt at kigge på i hjemmet, men det er ikke alle, der har hverken mulighed for eller lyst til at bruge flere tusinde kroner på et enkelt kunstværk. Derfor viser vi her i december en gruppeudstilling med værker til under 500 kr. På den måde giver vi ALLE muligheden for at kunne købe kunst.

Kunstværkerne egner sig perfekt til både jule-, fødselsdags- og værtindegaver eller bare til en selv, hvis man har fortjent en lille ekstra ting.

Med denne udstilling håber vi at mange vil kigge forbi, men også at der måske vil komme nogle besøgende, som ikke før har besøgt kunsthallen. Vi vil nemlig gerne slå et slag for, at kunst ikke kun er for en snæver elitær skare – den er for alle, udtaler Mette Kristensen, kunstfaglig leder af Kunsthal vARTe.

De 10 inviterede kunstneren har alle tidligere haft et ophold med udstilling i Kunsthal vARTe eller er tilknyttet på anden vis.

Detaljer

Start:
7. december 2019 | 0:00
Slut:
22. januar | 0:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Kunsthal vARTe
Smedegade 35
Varde, 6800 Denmark
+ Google Map