Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De berørtes dans

27. november | 15:00-17:00

Sanselig danseoplevelse for dem med demens eller tegn på demens og deres pårørende.

Danser og koreograf Ellen Kilsgaard inviterer til en helt særlig sanselig og poetisk danseaktivitet på Varde Bibliotek. Dansen er designet, så den vækker hukommelsen og skaber nærvær gennem bevægelse, berøring og musik. ”De berørtes dans” rummer dans man ser på, enkle bevægelser man deltager i, poetisk berøring og musik og sang, som man lytter til. Deltagerne sidder i en cirkel, så dansen er en fælles oplevelse.

Danseaktiviteten varer 1 time. Derefter byder biblioteket på en kop kaffe med en bolle til og mulighed for en uformel snak med hinanden og danserne.

Arrangementet er for demente og deres pårørende. Alle kan være med uanset graden af sygdommen, og mærker man bare tegn på demens, er man også meget velkommen. Det er helt op til den enkelte, om man kommer alene eller sammen med pårørende.

”De berørtes dans” finder sted onsdag den 27/11 kl. 15-17 på Varde Bibliotek. Billetter til arrangementet kan bookes på vardebib.dk/arrangementer eller glemmerdu.dk

Fakta: Arrangementet er en del af projektet “glemmer du?”, der er et samarbejde mellem Varde Kommunes Ældreområde, Center for Sundhedsfremme, Showroom for Velfærdsteknologi og Varde Bibliotek. Projektet har fokus på kultur, erindring og demens, og til projektet er knyttet hjemmesiden glemmerdu.dk – her kan du blandt andet finde flere arrangementer, aktivitetskasser og litteraturanbefalinger til demensramte og deres familier.

Detaljer

Dato:
27. november
Tidspunkt:
15:00-17:00
Begivenhed Kategori: