Agerbæk Udvikling lancerer borgerfond

På billedet ses bestyrelsen i Agerbæk Udvikling

Fredag den 12. august lancerer foreningen Agerbæk Udvikling i forbindelse med Late Night arrangementet Show and Shopping en ny borgerfond.

I 2015 udarbejdede byens borgere sammen Udviklingsplanen for Agerbæk frem mod 2020. Mange af de projekter, der er beskrevet i planen, er nu enten igang med at blive realiseret eller under planlægning.

Selvom en stor del af økonomien til projekterne søges i forskellige fonde, er der alligevel brug for en vis startkapital. Derfor har bestyrelsen i Agerbæk Udvikling besluttet at starte en indsamling blandt byens borgere.

Støt et godt formål og vind flotte præmier
Til Show & Shopping i Agerbæk fredag den 12. august har byens borgere mulighed for at melde sig ind og dermed støtte foreningen Agerbæk Udvikling.

Det koster 200 kr. pr. voksen i årligt kontingent. Unge under 18 år samt uddannelsessøgende betaler halvt kontingent. Målet er selvfølgelig at få så mange med som muligt i foreningen:
– Vi oplevede en rigtig flot opbakning og deltagelse af byens borgere i forbindelse med idégenerering og udarbejdelse af udviklingsplanen i 2015. Mange af de borgere som deltog i 2015, har siden meldt sig som aktive deltagere i projektarbejdet i de projekter, der allerede er startet op. Det gælder bl.a. arbejdet med den nye multisal ved skolen og hjertestien rundt i området omkring Agerbæk. Det er meget positivt, fortæller Jesper Christiansen fra Agerbæk Udvikling.

Flere af byens forretninger har udloddet flotte præmier, som man kan deltage i lodtrækningen om, hvis man melder sig ind i foreningen til Shop & Shopping fredag. Hovedpræmien er et gavekort til Bygma på 1.500 kr, men der er også flotte præmier fra bl.a. DagligBrugsen og Bager HJ, fortæller foreningens formand:

– Vi står på Torvet fra kl. 16 til 22 fredag, så vi håber at en masse af byens borgere vil komme forbi for at få en snak med os om projekterne og melde sig ind. Alle der melder sig ind fredag deltager i konkurrencen om de flotte præmier og vi trækker vinderne, når arrangementet slutter. Man kan både betale kontant og via Mobile Pay, fortæller formand for Agerbæk Udvikling Poul Rosendal.
På foreningens nye hjemmeside www.agerbækudvikling.dk kan man læse mere om foreningens sammensætning og indsatsområder og melde sig ind.

DEL