Ærgerligt pointtab i det fynske

På trods af et pænt overtag i det meste af kampen og de fleste chancer måtte Varde nøjes med 1-1 i udekampen mod Tarup/Paarup, hvilket også var stillingen ved pausen. Ikke mindst de sidste 45 minutter var der nærmest tale om “one way traffic”, hvor Varde spillerne virkelig satte fynboerne under pres, men det sidste held og/eller skarphed manglede desværre.

I 4:4:2 startformationen var Kristoffer Sørensen og Nikolaj Andreasen tilbage i det centrale forsvar, Niclas Holm erstattede Jonas Gejel Hansen på midtbanen, mens Mikkel Blåholm var rykket frem i front, hvor han erstattede den ukampdygtige Viktor Skovby.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og bragte sig foran allerede i det 6. minut ved Jakob Broe Jensen, hvis hjørnesparksindlæg gik direkte i nettet. Udefra lignede det et oplagt frispark begået mod keeper Lasse T. Kristiansen, men målet blev trods store protester godkendt.

Jeppe Aarhus var tæt på at bringe balance i regnskabet et par minutter senere, men det lykkedes keeperen at parere den glimrende afslutning til et hjørnespark.

Herefter var fynboerne toneangivende, dog uden de større scoringsmuligheder indtil Varde slog kontra i det 20. minut. En lang stikning i dybden fra Mikkel Rohde, lagde Jeppe Aarhus ind bagerst i feltet, hvor Mikkel Blåholm fik fat i bolden og sendte bolden i nettet, hvor fynboernes Jonas Ploug Mikkelsen havde sidste fod på bolden.

Herefter tiltvang Varde holdet sig et lille overtog, som varede halvlegen ud. Lige inden pausen havde Mikkel Blåholm en stor mulighed for at bringe Varde i front da han fik en friløber, men keeperen snuppede “Blå´s” afslutning.

De sidste 45 minutter dominerede Varde mod et mere og mere træt hjemmehold, men bortset fra et par store muligheder til Mikkel Blåholm i starten af halvlegen, hvor keeperen igen kunne trække sig sejrrigt ud af duellerne, blev det kun til lige ved og næsten. Utallige hjørnespark og indlæg især fra venstre kant faldt hver gang forkert ned set med Varde øjne, og det lykkedes fynboerne at klare frisag.

Cheftræner Søren Pallesen var efter kampen selvsagt ærgerlig over, at det ikke lykkedes at hente de 3 point, men udtrykte stor tilfredshed med spillernes indsats og ikke mindst den defensive organisation, som fuldstændig holdt fynboerne væk fra fadet.

Inden næste weekend´s kamp mod Ringkøbing indtager Varde 4. pladsen i rækken med 4 point, mens Ringkøbing på 3. pladsen har 1 point mere. Vestjyderne har dog spillet en kamp mere en Varde.