Årets bedste lokalkontor ligger i Blåvand

Igen i år, var der tæt løb ved kåringen af ”Årets lokalkontor” i Danmark.
DanCenter Blåvand vandt pokalen for første gang siden den blev indstiftet i år 2000.
Blåvand løber med hæderen, ikke mindst på grund af lokalkontorets evne til at samarbejde om at opnå de bedste resultater. Kollegerne i Blåvand har i den forløbne sæson modtaget meget få reklamationer. Punkterne: standard, service og sommerhusenes kvalitet, får af DanCenters gæster en høj karakter.
“Lokal kontoret har desuden formået at fastholde og øge antallet af sommerhuse, der bliver lejet ud i området,” siger servicechef Jan Mikkelsen fra DanCenter.

Travlt år
Alt tyder på, at også 2016 bliver et travlt år, bookingerne strømmer ind hos DanCenter Blåvand/Henne, hvor den samlede omsætningen er 15% højere end på samme dato sidste år.
“Der vil igen i år være en del uger, hvor vi må melde alt udsolgt,” siger afdelingsleder hos DanCenter Torben Krog, som fortsætter: Det er naturligvis en positiv udfordring at vi får udsolgt, men noget kunne jo tyde på, at det er en udfordring, der bliver stadig større. Antallet af sommerhus i Varde Kommune stiger ikke meget, og den andel der udlejes har, på trods af stigende fradrag, ikke ændret sig meget de senere år.

Varde Kommune har igennem pilotprojekter, som kystnærhedsbyggeri etc, lykkedes med at skabe vækstmuligheder, langs vandet i kommunen, og det skaber naturligvis, en optimisme for at private også fortsat vil kunne få godkendt udstykningsplaner i området til gavn for erhvervslivet og indbyggerne i hele kommunen, siger Torben Krog, som håber på, at en sådan tilvækst af sommerhus, vil sikre at mange flere vil kunne få ønsket om en sommerhusferie i Danmarks bedste sommerhuskommune, opfyldt.

DEL