Åben Hus på Oksbøl Kaserne

Foto: Oksbøl Kaserne

Oksbøl: Lørdag den 14. september kl. 10-14 holder Oksbøl Kaserne åbent hus. Oksbøl Kaserne er til daglig arbejdsplads for ca. 700 personer fordelt på Danske Artilleriregiment dele af Trænregimentet, Forsvarets Hovedværksted, Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Forsvarets Ejendomsstyrelse.

Billedforhåndsvisning
Oksbøl Kaserne blev etableret i 1929 som skydelejr for artilleriet, og ringen er i dag sluttet med genoprettelsen af Danske Artilleriregiment 1. januar i år. Regimentschef Torben Dixen Møller er chef for regimentet og samtidigt garnisonskommandant.

– Jeg håber, at rigtig mange vil tage imod tilbuddet om at besøge os den 14. september. Vi åbner hele kasernen og fremviser vores bygninger, køretøjer og våben. Man kan komme helt tæt på, og vi fortæller næsten alt. Det er vigtigt for os, at både de pårørende og vores naboer får en forståelse for, hvad vi laver. Hvorfor vi af og til larmer og skaber kø på vejene. Hertil ønsker vi at fortælle om de mange muligheder, man har, hvis man vælger en uddannelse i Forsvaret, siger Torben Dixen Møller i en pressemeddelelse.

Billedforhåndsvisning
På dagen fremvises blandt andet selvkørende haubits M109, den helt nye Piranha 5 og Eagle 5, pansret mandskabsvogne, hvor man har mulighed for at få en køretur – og også en lang række våben. Der vil være faldskærmsspring og med lidt held kigger en F-16 forbi.

Billedforhåndsvisning

DEL