Åben Grund-Arrangement: Byg drømme-sommerhuset

Stor ny-udstykning ved Vestkysten: Byg dit eget drømme sommerhus.

Med en beliggenhed i det dejlige Houstrup tæt på Vesterhavet og ikke langt fra Henne Strand og dens mange indkøbsmuligheder, ligger denne helt nye sommerhusudstykning.

Det er den første store udstykning ved de store sommerhusområder ved vestkysten i 40 år.

Der er allerede solgt en stor del af grundene, og byggeriet er i fuld sving, men det er stadig muligt at erhverve en eller flere sommerhusgrunde til meget små priser, set i forhold til Blåvand, Vejers og Henne fortæller Claus Lützen.

Udstykningen er omgivet af smuk natur og giver mulighed for at bygge såvel mindre “Familiesommerhuse” som større udlejningshuse med plads til mange, og der er et stort indtjeningspotentiale for udlejningshuse i dette område.

Sammen med de mange nye tiltag, såsom det forhøjede bundfradrag for udlejning af sommerhuse hvor de første kr. 40.900 er helt skattefrie + 40% af resten, en belåningsprocent på 75% samt den lave rente gør, at det nok aldrig bliver mere gunstigt at bygge et nyt sommerhus, lyder det fra Claus Lützen.

Sælger har, som noget helt unikt, prioriteret et 8000 m2 stort fællesareal, hvor der i et fællesskab af grundejerne etableres legeredskaber, grillhytte og fodboldbane. Alt dette, samt den dejlige beliggenhed gør området aldeles attraktivt for såvel nye sommerhusejere, og områdets feriegæster.

Området er udover den lækre sandstrand i gåafstand til feriecenteret “Landal Seawest”, som byder på et stort indendørs badeland, bowlingcenter, cafe og indkøb samt meget mere, oplyser Claus Lützen fra Blåvand Mægleren.

Der er ligeledes kun få minutters kørsel til den skønne Blåbjerg Plantage, som har Danmarks højeste klit, samt rigtig gode cykel- og gåruter.

Kom til Åben Grund-Arrangement fredag den 19. april fra 11.00 til 14.00, hvor det er muligt at få en snak med Blåvand Mægleren, flere byggefirmaer, financerings rådgiver og udlejningsbureau, som tilsammen kan give et godt overblik over, hvor nemt man kan komme til en sommerhusdrøm ved Vestkysten.

FAKTA:

Der er i alt 36 grunde og på nuværende tidspunkt 20 tilbage.

Salget af byggegrundene varetages af Claus og Anja Lützen, Blåvand Mægleren.

Se mere her: https://www.blaavandmaegleren.dk/sag/BM-0546

 

For yderligere info kontakt Blåvand Mægleren på tlf.: 40 207 307/23282324