“A House of Hair” er flyttet

Efter at have haft adresse i fem år i den gamle Andelskasse i Storegade i Varde, valgte indehaver Sandi Lange Sandersen i august at flytte A House of Hair hjem i det nyrenoverede hus på Vandmøllen 20 i Varde.

–  Det var fem spændende og gode år, men også med en ugentlig arbejdstid på op til 60-70 timer, fortæller Sandi i den nye flotte 70 m2 store frisørsalon, der er bygget op i forlængelse af huset for enden af Vandmøllen.

–  Nu var tiden inde til lidt luftforandring, for med en hverdag med tre børn i alderen 2, 7 og 11 år, og en mand der arbejder ude i hverdagene, så mangler der timer i døgnet, fortæller Sandi med et smil.

–  Forinden salonen i Storegade havde jeg i fem år salon i Blåvand – også som selvstændig, og der var drømmen at prøve kræfter med en stor salon med ansatte og forskellige andre behandlinger indenfor skønhed. At skabe et nyt koncept som gjorde det at være kunde spændende og nemmere med alt under et tag. Det viste sig at være en succes, og det der virkede, har jeg taget med mig i de nye omgivelser, siger Sandi, som brænder for sit fag.

–  Jeg visner, hvis der ikke er rum til udfoldelse, kreativitet, og nytænkning, fortæller hun.

Det giver luft
Andre praktiske ting i forhold til flytningen af salonen er, at nu er parkering ikke mere en udfordring for kunderne. Både biler og cykler kan holde i fred lige udenfor døren.

–  Samtidig har jeg ikke længere dårlige nerver, hvis børn i salonen åbner døren. De kan roligt gå udenfor uden fare for at blive kørt ned af cykler og biler.

–  Samtidig er jeg blevet noget mere fleksibel i forhold til min arbejdstid. Nu har jeg været igang i et par måneder, og det fungerer som ønsket, tilføjer Sandi, som stadig åbner kl 8:15, men nu fast lukker ned hver dag kl 16:15. Til gengæld åbner hun op de fleste aftener efter aftale, og ligeledes er lørdage også blevet efter aftale.

–  Det giver præcis den luft, jeg har længtes efter, for at kunne være den mor og hustru, jeg så længe gerne, har ville være. Det giver en helt anden god balance og indre ro og glæde for mig, fortæller Sandi.

Arkitektens udfoldelser
På Vandmøllen er den indre arkitekt også blevet udfoldet og salonen er blevet præcis som hun har drømt om.

–  Det er helt fantastisk at få chancen for at sætte sit helt eget præg på sin arbejdsplads fra første blyantsstreg og frem til, at inventaret og arbejdsgangen fungerer som den skal, fortæller hun, og viser rundt.

Et af hendes helt store krav var, at det ikke måtte blive en hjemmesalon på den traditionelle måde. Det skulle stadig være oplevelsen af at komme ind i en butik, som ikke lignede en del af et privat hjem for kunden og omvendt vægter hun også privatlivet meget højt.

–  Alt i alt synes jeg selv, at det er lykkes ret godt, smiler hun.

–  Det er en skønhedssalon, for hele familien og fra høj til lav, som vægter høj kvalitet, god service og et pust væk fra hverdagen for dig som kunde meget højt, fortæller hun.

Salonen
Når du kommer ind, er der en afdeling med drikkelse til kunderne. Lige fra sodavand til alle former for kaffe, the og snacks.

–  Det er vigtigt at kunderne føler sig hjemme, siger Sandi, mens det ene hit efter det andet af Kim Larsen strømmer ud af højttalerne.

–  Denne uge er det i Kim Larsen’s ånd, og jeg er fan, så vi tager nok næste uge med også, griner hun.

Med sig i salonen har hun taget en del af inventaret, men der er også investeret i en ny vaskestol med massage til kunderne.

Det er en unik stol, som kan ligge kunden helt ned, og det betyder at det tryk der normal kan forekomme i nakken forsvinder. Der er kun to af denne model stol i hele Danmark.

Derudover er der fire betjeningspladser, på væggen hænger et 37 tommer tv, og der ligger to iPad til rådighed med div apps til både børn, unge og voksne.

I et tilstødende rum i salonen er der indrettet behandlerrum til voksbehandlinger, og eyelash. Derudover har hun medbragt sin BeautyAngel maskine.

– Det er en maskine, der ligner et solarium, men langt fra er det. Dens lyserøde lys har både en intens virkning på collagen i huden, samtidig med at lyset er energigivende. Det giver et synligt resultat på kunder med både acne, begyndende linjer/rynker, ar, strækmærker, appelsinhud, en grå og trist glød i huden mm. Jeg bruger den selv jævnligt og hvert år tager jeg et boost på flere behandlinger over en kortere periode. Jeg er dybt afhængig af den, smiler hun.

I et andet rum kan man stadig få SprayTan, dog tager hun efterhånden mest ud til events, såsom polterabend, tøseaftener osv.

Endelig sælges der også de velkendte produkter, “Milkshake” “Depot” “Erban Tribe” og make-up mærket “Delilah” som hun også havde i salonen i Storegade.

Selvom det kun er to måneder siden, hun flyttede, så har hun allerede nu fået godt fat i kunderne.

Jeg synes, det er gået godt. Jeg har fået en fantastisk god modtagelse i mine nye omgivelser, og er dybt taknemmelig for den store opbakning fra både nye og gamle kunder – og også af alle vores skønne naboer på gaden, som har udvist stor forståelse for hele vores byggeprojekt, der indtil nu har stået på i et halvt år, så nu glæder jeg mig bare til at vise butikken frem på lørdag, fortæller hun.

For lørdag den 13. oktober afholder Sandi en uformel reception i den nye salon, hvor alle er velkomne fra klokken 12-15.

Der vil være lidt godt til ganen og maven.

FAKTA:
I huset tilbydes følgende behandlinger: -ALT inden for hår klip/farve/vipper/bryn osv. -Opsætninger -Extension -SprayTan. -BeautyAngel og ansigtsmasker -Shellac, Vinelux & Creativ play -SpaManicure. -Spapedicure. -Lycon voksbehandlinger. -Single/volume/3D eyelash extension.

Kontakt:
A House of Hair
Adresse: Vandmøllen 20, 6800 Varde
Tlfnr 75337333
E-mail: ahouseofhair6800@gmail.com
Onlinebooking: www.ahouseofhair-varde.dk