7-kanten: Nyt år – nyt look

7-KANTEN HAR FÅET NY HJEMMESIDE

7-Kanten starter 2019 skarpt ud, med en helt ny og top-moderne hjemmeside.
Man må følge med tiden, hvis man vil blive ved med at være relevant, og det har 7-kanten taget til hjerte, efter de her d. 3. januar 2019, skød deres nye hjemmeside afsted. Hjemmesiden har været lang tid under udvikling, og vil fortsat blive udviklet på, indtil alle hullerne er lukket.

– Der er trends indenfor hjemmesidedesign, ligesom der er trends indenfor mode. Internettet udvikler sig konstant, og det gør kravet til brugervenlighed i den grad også. Derfor følte vi, at det var tid til, at give hjemmesiden en ordentlig overhaling, således at vores publikummer får en god oplevelse når de besøger den, fortæller PR- og Marketing Manager for 7-kanten, Maiken Zoëga.

Som noget nyt kan billetter til 7-kantens forestillinger nu købes direkte fra hjemmesiden, uden at skulle stilles videre til billetsalg. Derudover er der også planlagt en stort segment på hjemmesiden, der skal tage alle nysgerrige sjæle med ind bag forhænget, så de kan følge med i, hvordan en forestilling bliver sat op.
– Vi er ved at udvikle en blog, der kommer til at være et smugkig ind bag forestillingen. Der kommer til at være profiler af skuespillere, videoer fra prøver og værkstedet, hvor vi opbygger vores kulisser. Man kommer til at kunne se billeder fra vores systue, og man kommer til at lære en masse af 7-kantens frivillige at kende, når man kan læse om dem på hjemmesiden,” fortæller Maiken Zoëga.

Den ny hjemmeside gik live onsdag d. 3. januar og kan ses HER

DEL