3 x 46 år i Kvickly

Jytte, Bente og Hanne har alle været i Kvickly i 46 år.

Blomster og morgenbrød skulle der til torsdag morgen, da de tre kendte Kvickly-damer blev hædret for de mange år i den lokale dagligevarebutik.

Hanne Johannsen, Bente Pedersen og Jytte Frandsen takker nu alle af efter at have været en del af varehuset i hele 46 år.

– Jeg har vel bare været glad for at være her, faktisk så glad, at jeg kunne stoppe, smiler Hanne Johannsen, der de seneste 10 år som efterlønner har beholdt et 5-times job i butikken.

Bente Pedersen startede i Kvickly tilbage i 1973, og har været der lige siden, kun afbrudt af en barselsorlov: Der har altid været nye udfordringer, det er en stor butik, der hele tiden udvikler sig, så på den måde har det aldrig været kedeligt at møde ind på arbejde. Jeg er oprindelig uddannet isenkræmmer, og har de seneste år især været tilknyttet kiosken i Kvickly.

Jytte Frandsenn ser ligeledes tilbage på 46 gode år, og hendes sidste arbejdsdag forleden, gik vist ingen forbi: Den lokale presse sørgede for, at alle kunderne vidste, det var min sidste arbejdsdag, så det blev en flot dag, griner Jytte.

Butikschef Jimmi Thomsen er naturligvis stolt af at have så trofast personale, og lægger ikke skjul på, at det er vemodigt at tage afsked.

– Det er jo fantastisk at opleve, og jeg tænker, det kan hænge sammen med, at vi i Kvickly bare har en god stemning – her hersker en positiv ånd. Der er plads til den enkelte medarbejder, og vi tilpasser jobbet efter vedkommende. Det giver så meget igen den anden vej at være fleksibel arbejdsplads, lyder det fra butikchefen, inden han overrækker smukke buketter til Jytte, Hanne og Bente.

 

DEL