LÆSERBREV KV17: Det skal være en tryg kommune at bo i!

LÆSERBREV, indsendt af Sandie Eis Ravn, Torvegade 11B, Varde og AC Hoxcer Nielsen, Bakkevej 26, Varde. Byrådskandidater for Socialdemokratiet i Varde Kommune

Hvordan skal vi få flere til at bo i Varde Kommune, når der igen og igen slækkes på velfærden?

Varde Kommune har en vision om at øge bosætningen, ved at have fokus på børnefamilier og unge. Men hvordan mærker du det i DIN hverdag?
Da flertallet i byrådet gik i pressen i august 2017 blev der udtrykt stor bekymring over Varde Kommunes fald i erhvervsvenlighed. Så det gav anledning til, at der nu skal laves en ekstra indsats for virksomhederne.
Til gengæld havde Varde Kommune i 2016 en øget bosætning. Men her manglede vi champagne propperne. Der var i stedet fokus på, at vi mistede et udligningstilskud. Det medførte et sparekatalog, der udmundede i at serviceniveauet igen blev forringet. Kan det virkelig være et problem for kommunen, at vi har en øget bosætning?

95 % af skatteindtægterne i kommunerne kommer fra borgerne og de penge, skal efter vores mening, bruges på borgerne.
Vi skal have en velfærd og skoler vi kan prale af.
Socialdemokratiet har fokus på familievenlighed og kommunens serviceniveau. Det skal være trygt at bo i vores kommune, uanset om du er barn, voksen eller ældre. Vi er ikke bekymrede over en øget bosætning, men ser det som et privilegie at kommunen ikke længere skal modtage et stort udligningstilskud, og i stedet modtager skatteindtægter. Det kan vi kun blive rigere af!