24 år og selvstændig “pølsedame”

“Selvstændighed” er nok det ord, der uvilkårligt klæber sig fast, når man taler med Mia Green.

Hun står bag disken i pølsevognen i Nordenskov, og det har hun gjort siden 2015, hvor det såmænd var hende, der besluttede at købe og styre slagets gang i den lokale pølsevogn.

– I forbindelse med min salgsuddannelse søgte jeg efter praktikplads, men der var ikke et sted, der føltes som det rigtige, fortæller Mia, mens pølserne bliver vendt, og en stamkunde har taget plads med dagens avis.

– Efter flere overvejelser tænkte jeg, at det i grunden ville være det nemmeste bare at starte noget op selv, og hvad der startede som en løs tanke, blev hurtigt virkelighed – jeg har en god kæreste, der altid bakker mig op, smiler Mia.

Vi gør det her, sagde min kæreste – og så gjorde vi det!

Da de 8 måneder var gået, kunne Mia lukke ned for lærebøgerne, og uddannelsen var i hus. Men pølsevognen skulle der ikke lukkes ned for.

– Jeg var blevet glad for den, det er kort og godt bare et super hyggeligt job, og jeg har altid glædet mig til at skulle på arbejde, smiler Mia, der alligevel har besluttet at sætte pølsevognen til salg nu.

– Jeg er 24 år, og tiden er vist inde for at finde et “almindeligt” arbejde på 37 timer; det har jeg ikke prøvet, – og så vil jeg også gerne i gang med at bruge min uddannelse. Men jeg kan kun anbefale andre at prøve det her – der er noget helt særligt over at have sin egen pølsevogn, lyder det fra Mia.

Loppemarked i Nordenskov

Og hun er ikke kun aktiv med hotdog og pølsemix, også når det kommer til arrangementer i byen, stiller Mia op og melder sig som en del af tovholderiet.

– Jeg er ret begejstret for loppemarkeder, og fornylig fik jeg selv ryddet op i mine gamle gemmer og fandt i den forbindelse en masse fine sager, jeg ikke bruger længere, men som andre måske kan få gavn af. Så derfor vil jeg gerne opfordre alle til at kigge forbi parkeringspladsen ved Brugsen i Nordenskov søndag d. 7. april i tidsrummet 11.00 – 15.00.

Og alle er velkomne, uanset om det er for at sælge, købe eller bare kigge, og det er ganske gratis at stille bod op, understreger Mia Green.